Nya På Sjön-appen från Skippo

Det svenska BoatTech-bolaget Skippo, som förvärvade Nordens ledande tjänst för båtnavigation, ”På Sjön”, från Eniro förra hösten, lanserar nu en betydande uppdatering av appen. Uppdateringen kommer att rullas ut till 850 000 båtanvändare i Norden, vilket gör det till den största uppdateringen av appen hittills.

Nya funktioner för båtentusiaster

Den nya appen, som efter uppdateringen heter ”Skippo”, kommer att underlätta för båtentusiaster att planera, navigera och logga sitt båtliv. ”Vi är glada och stolta över att äntligen få visa upp vad vi har arbetat på under vintern! Sedan vi tog över På Sjön i höstas har vi pratat med hundratals användare för att ta reda på hur vi kan förbättra appen”, säger Fredrik Oscarson, VD för Skippo.

Evolution snarare än revolution

Trots att appen har genomgått betydande förändringar, har företaget varit noga med att bevara det som gjorde den ursprungliga appen så älskad. ”Den nya ikonen representerar den modernisering av appen som vi genomfört där vårt ledord har varit evolution, snarare än revolution. Vi bygger vidare på en omtyckt app och förhoppning är att användarna ska känna igen sig i allt som varit bra men samtidigt uppskatta den förbättrade användarupplevelsen”, fortsätter Oscarson.

Nyheter i Skippo-appen

Några av de nya funktionerna i Skippo-appen inkluderar:

  • Vind- och väderprognoser som är synliga direkt på sjökortet
  • En ny digital loggbok med båtprofil som även ger tillgång till statistik över till exempel antal båtturer och tid på sjön
  • Förenklade sökfunktioner
  • En modern design med förbättrad användarvänlighet
  • Förbättrad prestanda som ger mycket snabbare automatisk ruttplanering

Konton och prenumerationer från På Sjön-appen kommer att fungera som vanligt i den nya Skippo-appen. Appen är tillgänglig för nedladdning på Skippos hemsida, App Store och Google Play.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *