Anytec 747 CAB

Peter Forsberg och VD:n köper tillbaka Anytec

Efter en lång och utdragen tvist mellan de tidigare ägarna meddelade Anytec Boats i fredags att de har fått ”nygamla ägare”. Det är VD:n Mats Melbin och Peter Forsberg som köper tillbaka verksamheten.

”Det känns otroligt skönt att kunna fortsätta utveckla Anytec” säger Mats Melbin, vi har gjort en otrolig resa hittills och denna kommer vi att fortsätta.

”Skönt att vi kan gå vidare och att bolaget får starka ägare som kan, vill kommer att ta ansvar för bolag, anställda och kunder i framtiden” säger Peter Forsberg.

Det är viktigt att vi kommer ut i media och informerar alla våra kunder att Anytec är tillbaka och starkare än någonsin säger Magnus Östman Marknadschef.

”Vi har också parallellt med uppköpet utvecklat våra produkter och kommer med många spännande nyheter till 2015” fortsätter Magnus Östman.

Via: Mynewsdesk
Foto: Tomas Thelin/CC 3.0

Kustliv är webbtidningen för dig som bor eller har fritidshus i närheten av den svenska kusten.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>