Anytec Connect App

Inför årets båtsäsong lanserar Anytec som första svenska båttillverkare en egen app för livet på sjön – Anytec Connect. 

Genom att koppla samman appen med din båt får du tillgång till ett antal spännande funktioner. Båtsäsongens alla utflykter sparas automatiskt, oavsett vem som kör båten. Information om utflyktens rutt, högsta uppmätta hastighet, resans längd och annan matnyttig information finns sedan tillgänglig via appen.

Båtens batteristatus kan enkelt kontrolleras direkt i appen och som en extra bonus finns också båtens manual tillgänglig i ett mobilanpassat format.

– Målet med appen är att erbjuda våra kunder en grym kombination av både praktiska och roliga funktioner, berättar Magnus Östman, Marknadschef på Anytec Sweden. Jag testade själv systemet under hösten och det har varit riktigt skönt att kunna kolla batteriet från vardagsrummet. Att hela tiden kunna se båtens position och var jag kört har varit roligt – och samtidigt fått mig att inse hur stor del av skärgården som jag fortfarande inte utforskat.

Just nu testas appen av utvalda personer. Den skarpa lanseringen på Apples App Store sker under våren.

– Inför lanseringen har vi valt ut ett antal funktioner som vi vet kommer att uppskattas. Samtidigt ser vi bara det här som ett första steg, vi hoppas kunna utveckla appen tillsammans med våra kunder under lång tid framöver, säger Magnus Östman.

Via: Anytec/Mynewsdesk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *